RAZPIS FUNDACIJE PRIMOŽA ROGLIČA

RAZPIS FUNDACIJE PRIMOŽA ROGLIČA
Primož je vir navdiha za mnoge, še posebej pa za mlade športne talente. Simbolizira, da je uspeh rezultat discipline in trdega dela ter nikoli ne popušča, bori se do konca. Te vrednote prenaša na mlajše generacije preko Fundacije Primoža Rogliča.
Fundacija Primoža Rogliča
Fundacija Primoža Rogliča objavlja razpis, ki omogoča mladim kolesarjem, ki živijo v slabših premoženjskih razmerah, da se potegujejo za 54 koles, ki jih bodo brezplačno uporabljali eno leto. Poleg tega bodo v trajno last prejeli tudi kolesarsko čelado. Fundacija bo poskrbela za varnost tistih, ki že imajo kolo, saj objavljamo tudi razpis za 90 kolesarskih čelad, ki jih bodo mladi prejeli v trajno last. S tem Fundacija Primoža Rogliča aktivno spodbuja zdrav življenjski slog in omogoča mladim dostop do športnih dejavnosti, zlasti kolesarstva, s ciljem popularizacije kolesarstva v Sloveniji. Eden izmed ključnih projektov Fundacije je bila dobrodelna kolesarska vožnja “Zlati krog“, kjer je sodelovalo 250 kolesarjev, ki so s štartnino in izkupičkom dobrodelne dražbe podprli poslanstvo Fundacije. Zbrana sredstva so bila namenjena nakupu koles in čelad za mlade kolesarje iz socialno ogroženih družin, razpis pa je danes objavljen na spletni strani.
Prijavo lahko starši ali skrbniki oddajo do 3. marca 2024, pri čemer je med drugim potrebno Primožu napisati pismo ali narisati risbo. Enega prejemnika bo izbral Primož osebno. S številnimi projekti in dejavnostmi Fundacija podpira mlade športne talente, ki se soočajo z različnimi izzivi. Njen cilj je ustvariti okolje, kjer se lahko mladi razvijejo in jih navdihuje, da verjamejo vase ter sledijo svojim sanjam, tako kot to počne Primož. Primož je ikona vztrajnosti, ki nas spodbuja, da sledimo svojim sanjam in nikoli ne obupamo. S svojim zgledom mladim sporoča, da je mogoče doseči velike stvari, če se ne prenehajo boriti.

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost